Eksempler på gode gyngestole til børn

Dit barns værelse er ikke komplet uden en gyngestol. Hvert barn har brug for et fredeligt og behageligt sted, hvor de kan slappe af. Gyngestole designet til børn kan skabe komfort for dit barn og skabe de optimale rammer for afslapning. I en børnegyngestol kan dit barn kan lytte til musik, læse bøger eller endda vugge deres bamse i børnegyngestolen. Nu om stunder findes der masser af gyngestole til børn, som er fremstillet i søde og sjove designs. Nogle stole er eksempelvis dekoreret med søde dyr, blomstermotiver, prinser og prinsesser, biler og andre nuttede motiver.

De søde gyngestole kan gøre dit børns værelse mere hyggeligt og livligt. Du har måske svært ved at vælge den helt rigtige stol til dit barns værelse. Derfor har vi samlet en liste over nogle gode gyngestole til børn, som du kan overveje at købe til børneværelset. Før du beslutter dig er det dog også meget vigtigt, at du taler med dit barn om, hvilken slags gyngestol han eller hun vil have til sit værelse.

Fire eksempler på søde børnegyngestole

  1. Gyngestolen med den magiske have. Den populære Magic Garden børnegyngestol er et sikkert hit til de fleste mindre børn, drenge såvel som piger. Denne varme og charmerende gyngestol har en række elskværdige og attraktive motiver påmalet. Stolens sæde er malet således, at det supplerer det smukke motiv med en glad sommerfugl, som er malet på stolens ryglæn. Blomster, mariehøns og forskellige nuancer af violet, grøn, rød, lyserød og smørfarve gør denne stol til et perfekt valg. Lad dit barn sidde i stolen og forestille sig, at stolen er porten til den magiske have! Denne børnegyngestol anbefales til børn, som er 6 år gamle og derover og passer perfekt til børneværelset, men kan også nemt stilles ind i stuen efter behov. Gyngestolen måler omkring 41 x 58 x 75 cm og vejer kun 6 kg.
  2. Safari gyngestolen til børn. Børnegyngestolen Sunny Safari vil give dig en god tid sammen med dine børn, uanset om de så vælger at stille stolen i legerummet eller i soveværelset. Dit barn kan slappe godt af i den fantastiske Sunny Safari stol, som kommer med et håndmalet motiv af en skøn, glad lille abe! Sommer gyngestolen kan også have andre motiver med andre søde dyr, og anbefales til børn fra 2 år og op. Stolens sjove motiver kan hjælpe dit barn og inspirere hans eller hendes fantasi. Gyngestolen måler ca. 37 x 47 x 53 cm og vejer omkring 3 kg.
  3. Prinsesse-gyngestolen. Små piger vil altid gerne lege, at de er prinsesser, så de kan opleve følelsen af at være små prinsesser! Den skønne og populære prinsesse-gyngestol kan hjælpe dem med at forbedre deres fantasi, kreativitet og forestilingsevne. Prinsesse-stolen kan gøre små pigers værelse mere attraktivt og tiltalende. Stolen kommer med et sødt motiv i dejlige farver, der forestiller en prinsessekrone og er derfor perfekt til det lille prinsesseværelse. Motivet på gyngestolen er håndmalet og fås i forskellige farver. Stolen måler 41 x 57 x 77 cm og vejer ca. 6 kg.
  4. Kids Concept gyngestolen. Denne traditionelle børnegyngestol i hvid kan gøre børneværelset mere dejligt og elegant. Stolens minimalistiske design gør den ideel til dit børneværelse og kan bruges til både små piger og drenge. Du kan eventuelt selv dekorere gyngestolen med et motiv, eller du kan også tilføje dit barns navn med klistermærker eller ved selv at male det på. Alternativt kan du også lægge nogle søde og dejlige puder i stolen, så den får lidt mere kulør. Gyngestolen måler omkring 78 x 40 cm.

Hvor kan du stille din børnegyngestol henne?

Børnegyngestol - girafDette er heldigvis nemt at svare på! Fordi stolen kommer i børnestørrelse kan du nemt flytte rundt på stolen efter behov. Således kan stolen stå både i børneværelset eller i stuen, når I skal se TV sammen. Stolen kan også nemt flyttes ind i soveværelset, hvis dit barn vågner tidligt om morgenen og har behov for at gynge inde hos mor og far. Fordi stolene til børn er så små og kompakte er de også nemme at tage med i sommerhuset, så dit barn altid kan gynge og hygge sig i sin dejlige stol.

Efter at have læst ovenstående beskrivelser har du forhåbentligt fået en bedre ide om nogle af de forskellige gyngestole til børn, som du kan få på markedet. Alle disse stole kan købes online eller i en møbelbutik. Du kan også besøge hjemmesiden Gyngestolen.dk, hvis du er interesseret i at købe en til dine børn. Hvis du mener, at dette indlæg er nyttigt, er du velkommen til at dele det med andre : )