Fordriv ventetiden i lufthavnen

Annonce: Artiklen er en annonce

Endelig er sommeren snart på vej, og mange af os skal afsted på sommerferie. Fly er den mest oplagte rejseform, hvis man skal langt væk, og det er samtidig en hurtig måde at komme frem til den ønskede destination. Der kan dog være en hel del ventetid i lufthavnen forbundet med det, og i denne artikel kigger vi på, hvordan du udnytter ventetiden bedst muligt.

Det kan nemlig ret hurtigt blive et irritationsmoment, at man skal sidde at vente så længe, før flyet letter. For nogle er det 2-3 timer, fordi man følger anbefalingerne fra flyselskabet og lufthavnen. Da det er en ferie, man sikkert har set frem til længe, vil man ikke risikere at komme i sidste øjeblik eller i værste fald for sent.

Men hvordan kan man egentlig udnytte tiden i lufthavnen? Faktisk behøver det ikke være så vanskeligt.

Spil dit favoritspil

Hvis du ikke allerede kender til Playtech spilleautomater online, så er det værd at give det et skud. Her findes du en lang række sjove spilleautomater, som hurtigt får dig til at glemme, at du har nogle timer, du skal have til at gå. Varianterne er mange, og det er nemt at finde en maskine, som passer til tidspunktet og temperamentet. 

Du kan nemt spille disse spil på en mindre skærm, særligt med den teknologiske udvikling taget i betragtning. Det betyder, at du hurtigt kan hive din smartphone frem og begynde at spille, ligesom det selvfølgelig også sagtens kan foregå på din tablet, hvis du vil have mere skærmplads. Spilleautomaterne er udviklet således, at de passer til forskellige devices, og du får dermed en god oplevelse, uanset hvad du vælger.

Spil mod hinanden

Er I flere, som gerne vil spille, kan I nemt gøre det til en konkurrence. I kan skiftes til at spille på en bestemt spilleautomat, og I kan se, hvem der laver de bedste resultater. I kan også spille sammen, hvilket måske er endnu sjovere, fordi I så taber og vinder sammen. På den måde er der altså ingen grund til, at det bliver et fuldkomment asocialt projekt at spille online spil. Der er masser af gode muligheder for, at I kan dele interessen.

Det er også lidt sjovere at spille, når det sker sammen med andre, og måske kan I aftale, hvad en eventuel gevinst skal bruges til på ferien.

Planlæg turen  

Måske har du allerede planlagt din ferie ned i mindste detalje, men selv hvis det er tilfældet, er der sikkert noget mere, du gerne vil have styr på. Det kan også tænkes, at du har haft travlt op til ferien, og at du dermed ikke har helt tjek på, hvad du egentlig skal ud at opleve. Her er ventetiden i lufthavnen selvfølgelig en oplagt mulighed for at få indhentet lidt af det.

Lav en note på din telefon, eller hav en fysisk blok med dig, hvor du noterer ned, hvad der skal ske. Her kan det også være en god idé at bringe de andre rejsende med ind i samtalen, så de får deres syn på sagen med i planlægningen.

Forventningerne  

I forlængelse af det forrige er det vigtigt at forventningsafstemme frem mod ferien. Tag en snak sammen om, hvad I gerne vil se, og hvad I skal prioritere. Der er ofte forskellige synspunkter på disse ting, men måske er det muligt at nå frem til et fornuftigt kompromis, hvor alle bliver hørt.

Det er selvfølgelig en kunst at gøre det sjovt for alle at være med på ferien, men det giver i sidste ende en mere behagelig oplevelse for jer, fordi alle er glade.