Huskeliste til teltturen

Sponsoreret indhold

Teltcamping hitter som aldrig før blandt danskerne og vores trang til at komme i naturen og koble fra, væk fra det moderne liv med computer og mobilskærme er blevet større. Går du med overvejelserne at tage på teltcamping eller måske endda en vandretur med telt i den danske eller svenske natur, så får du her den komplette huskeliste til teltturen. Det vigtigste til en telttur er naturligvis at huske teltet, men derudover skal du huske følgende:

Sovepose og liggeunderlag

En god sovepose og et godt liggeunderlag er noget man med garanti kommer til at sætte stor pris på når man er på telttur. Det er ingen hemmelighed, at man ikke får den bedste skønhedssøvn når man ligger i telt og det er desværre her man må gå lidt på kompromis med komfort og søvnkvalitet hvis man gerne vil være i ét med naturen. Men et rigtig godt liggeunderlag og en god sovepose kan virkelig betyde meget. Lige netop her bør man ikke gå på kompromis.

Lommelygte

Når man sover i telt og aftenen falder på, bliver det på et tidspunkt bælgravende mørkt. Her er det essentielt med en lommelygte, ellers bliver det rigtig surt når man skal op og tisse om natten. I nødstilfælde kan man bruge sin mobiltelefon, men hele pointen ved at være i telt, er at komme væk fra hverdagens moderne bekvemmeligheder, så husk en lommelygte, så du også kan se noget om natten, både inde og udenfor teltet.

Mad og drikke

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Husk mad. Hvis du er på camping er der nok ikke langt til campingkiosken eller nærmeste supermarked, men er du derimod på vandretur i naturen, så ligger der nok ikke en 7-eleven lige rundt om hjørnet. Så husk mad og gerne en lille gasbrænder til at lave mad på. Selvom dåsemad og frysetørret mad ikke altid er det mest spændende, så er der noget helt særligt over at lave mad i naturen.

Kopper, tallerkner og bestik

Husk kopper, tallerkener og bestik. Du skal bruge en kop til din morgenkaffe, til vand, øl, vin osv. Tallerkener og bestik gør det bare meget nemmere at spise. Du kan købe specielle kopper, tallerkener og bestik som et lette i vægten og ikke fylder meget. Perfekt at have med på teltturen.

Varmt tøj og praktiske sko

Det er aldrig til at sige hvordan vejret bliver. Slet ikke hvis du tager på telttur i Danmark eller Sverige. Solen kan skinne og være 25 grader den ene dag og så kan det være regnvejr og 15 grader den anden dag. Derudover bliver det som regel pænt koldt om aftenen og natten når duggen falder, så du kommer til at sætte pris på at have en varm sweater med. Gode praktiske gå sko er meget vigtige og gerne nogen som kan klare alt slags vejr uden at du får våde tæer.

Toiletpapir og toiletsager

Husk dine toiletsager. Det er alt andet lige noget mere rart at få børstet sine tænder morgen og aften, ligesom det er rart at kunne pudse sin næse i noget toiletpapir og i det hele taget komme på toilettet. Toiletsager og toiletpapir er særlig vigtigt at huske, hvis du skal på vandretur i naturen.