Prøv disse fem ting med vennerne

Annonce: Artiklen er en annonce

Er det tid til at prøve nogle nye ting i vennegruppen, så er denne artikel måske en inspiration for dig, i forhold til hvad I kan begive jer ud i. Det behøver ikke altid være så besværligt at have det sjovt, hvis man er i det rette selskab.

Nogle gange skal der bare prøves noget nyt med vennerne, hvis man er kørt lidt fast i nogle af de samme rutiner med FIFA og bold i tv. Derfor kan det være rart at finde lidt inspiration til nogle nye aktiviteter, man kan variere imellem. Det er tydeligt, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når man er sammen med dem, man står nærmest.

Online spil  

Måske har du ikke før tænkt på det, men online spil kan faktisk sagtens være en meget social aktivitet. Der er et konkurrenceelement involveret, og der er rigtig mange muligheder for at prøve noget forskelligt. Det er samtidig virkelig nemt at gå til, for det kræver ikke andet end et par smartphones eller tablets, før man kan gå i gang.

Hvis du prøver spillemaskiner online, vil du opdage, at mulighederne er meget varierende. Der findes masser af sjove automater, man måske aldrig har set før, og så er der alle de klassiske, man også kender fra fysiske enarmede tyveknægte fra spillehallerne. Der er dermed ingen grund til at lade sig begrænse på den del, og det er oplagt at konkurrere lidt mod hinanden, hvis man bare skal have en stille og rolig aften på sofaen. 

Telttur  

Der er ingen grund til at undervurdere en vaskeægte telttur i klassisk forstand. Det er en måde at komme endnu nærmere hinanden, og man oplever bare nogle andre ting, når det hele er lidt mere primitivt. Man kan lave mad over bål, snakke om gamle dage og generelt bare mærke stilheden for en stund.

Har man alligevel brug for lidt ”larm”, kan man jo passende hive sin tablet frem for at spille nogle af de føromtalte online spil. De fungerer, uanset om man sidder i sofaen eller i forteltet.

Fodboldkamp  

Hvis I interesserer jer for fodbold i vennegruppen, så er en fodboldkamp virkelig også en oplagt mulighed. Her kommer man lidt ud og mærker stemningen på et stadion, og det er ofte en god garanti for højt humør og måske også lidt spænding, hvis man holder med et bestemt hold. Det er samtidig en fin afveksling, fordi man kommer ud til en større begivenhed, som bare giver lidt ekstra kriller i maven.

Hvis man gerne selv vil spille, er det oplagt at arrangere sin egen lille fodboldkamp. Det er noget, som ofte stopper lidt med årene, fordi der bliver fokus på andre ting, men har man tid i en weekend, kan man samle nogle venner og lave et par hold. Det er god motion, og det er noget, de fleste finder virkelig sjovt.

Fordybelse  

Vil man gerne ned på et mindre fysisk niveau, kan man fordybe sig i nogle ting sammen. Måske vil man gerne ind at nørde lidt med bestemte filmgenrer, så man så efterfølgende kan tale om dem og analysere dem. Det kan også være i forbindelse med noget kunst eller anden kultur, som kan være interessant at være flere om at have en holdning til.

Madlavning  

Selvom madlavning måske ikke altid står øverst på prioriteringslisten, så kan det sagtens være en rigtig hyggelig aktivitet, hvis man er flere om det. Man kan eksempelvis gøre lidt ekstra ud af det, når tiden er til det, så det også bliver ekstra lækkert. Det kan også blive lidt en konkurrence om, hvem der kan lave det bedste mad.